Обікрали продавця супермаркету

15.03.2018

До Роменського відділу поліції звернувся 18-річний житель міста. Юнак пояснив, що працює в одному із супермаркетів міста. Перебуваючи близько п‘ятої ранку на зміні, він переносив товар із підсобного приміщення до торгівельної зали. Аби мобільний не заважав працювати і не випав із кишені, хлопець поклав його на полицю, де стояли пляшки з алкогольними напоями. На той час покупців у торгівельній залі майже не було, однак повернувшись за телефоном, юнак свого гаджет на місці не знайшов.

Перевірку за заявою провели співробітники ювенальної превенції, і під час перегляду записів камер відеоспостереження встановили, що того ранку до магазину заходили двоє покупців, очевидно – приятелі. І коли один з товаришів розглядав та обирав товар, інший, помітивши чужий мобільний, швидко забрав «знахідку» і сховав до кишені. Затим обидва направились до каси і після оплати товару залишили приміщення магазину.

Одного з цих покупців поліцейські впізнали, оскільки той уже потрапляв у їх поле зору раніше, а згодом встановили особу і його товариша. Зловмисником, який «прихопив» із собою стільниковий працівника супермаркету, виявився 32-річний житель району. Сам підозрюваний у скоєному зізнається. Пояснює, що помітив на полиці зі спиртним телефон, залишений без нагляду, тож і не втримався від спокуси, забрав, аби в подальшому користуватись ним самому.

Наразі відносно чоловіка слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). За скоєне йому загрожує кримінальна відповідальність, і, як результат – штраф, або громадські чи виправні роботи, або арешт чи ув’язнення, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: