Двоповерховий гараж депутата, що попався на хабарі, шокував сумчан

15.03.2018

Скандалом тижня у Сумах стало обвинувачення депутата міської ради В’ячеслава Степченка в отриманні 4,5 тисяч доларів хабара від підприємця за вирішення земельного питання. Відбулися небачені раніше обшуки в департаменті ресурсних платежів, де народний обранець проводив засідання очолюваної ним постійної комісії із питань архітектури, містобудування, регулювання земельних відносин, природокористування та екології. Однак суд відмовив у задоволенні клопатання прокуратури щодо взяття під варту і депутата відпустили.

У світлі останніх подій увага громадськості до нього загострилася.  На електронну пошту “Сумських дебатів” звернувся житель міста, обурений тим, у який спосіб збагачується політик і як відверто демонструє свої статки. На фото, надісланих до нашої редакції, – новенький двоповерховий гараж В’ячеслава Степченка. Він збудований неподалік Алеї Слави, де ховають загиблих АТОвців.  На фоні облізлих приміщень, розташованих поруч, гараж виглядає, наче заможний маєток.

Нагадаємо, що депутат, будучи одним із найбагатших сумських обранців, хотів задарма дістати в місті землю під свій Porsche Cayenne. Витративши шалені гроші на придбання спортивного кросовера, солідарник захотів зекономити на гаражі і скористатися зв’язками, але тоді на перешкоді його корисливим планам стали “бютівці”.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: