Сумський клуб ветеранів «Бойові подруги» відсвяткував 40-річний ювілей

16.03.2018

«40 років – це великий термін для будь-якого клубу. Тим більше, для ветеранської організації. Ваше життя було нелегким, ви виборювали свободу нашій країні, відбудовували післявоєнні міста і села. Ми маємо пам’ятати сторінки історії, аби підростаюче покоління шанувало ветеранів, особливо жінок. Бо те, що вони пішли на війну – це вже подвиг», – з такими словами звернувся до присутніх на святі голова фракції ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ в Сумській міській раді Ігор Перепека.

Він подякував членам клубу за патріотичне виховання молоді, за участь у суспільно-політичному житті Сум, за відстоювання історичних фактів пережитих подій.

Сумський клуб «Бойові подруги» був утворений у 1978 році ветеранами Великої Вітчизняної війни, аби пропагувати патріотичне виховання, спілкуватися, підтримувати одна одну. Цим займаються і сьогодні. Жінки постійно навідуються до найстаріших учасниць клубу, адже з кожним роком їх стає все менше.

Голова Сумської міської організації ветеранів Микола Бондарєв каже, що з дня створення клуб налічував понад 300 жінок. Він і наразі багаточисельний, хоча нині тут лише 4 ветерана Великої Вітчизняної. Минулого року їх було 7.

Жінки на свято приїхати не змогли через вік та стан здоров’я, бо кожній з них вже за 90 років. Тож Ігор Перепека, який опікується ветеранами, відвідав «бойових подруг» на дому і передав їм подарунки.

Головний опозиціонер міста побажав ветеранам гідних пенсій, міцного здоров’я, спокою, родинного затишку та найзаповітнішої для всіх мрії – миру.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: