Сумчан просять врятувати життя батька дворічної донечки

16.03.2018

Сумчан-донорів просять термінової допомоги для молодого чоловіка, батька дворічної донечки, який потребує негайного переливання крові, від чого залежить порятунок його життя.

“29-річного співробітника Сумської м’ясної компанії Віталія Рильського вчора госпіталізували до хірургічного відділення Сумської обласної клінічної лікарні з проривом виразки шлунка і сильною шлунковою кровотечею. Віталій потребує негайних переливань крові, від цього залежить його порятунок. Його колеги вже здають кров, але цього недостатньо.

Допоможіть врятувати батька дворічної донечки! Чекаємо вас у СОЦСК за адресою: пр.Громадянський, 2, з паспортом та ідентифікаційним кодом. Дотримання донорської дієти обов’язкове.

У Віталія група крові 1+, тому особливо потрібні донори цієї групи. Але якщо у вас інша група, ви також можете здати компоненти крові, які будуть обміняні на потрібні Віталію. Обов’язково вказуйте, що здаєте компоненти крові на користь Віталія Рильського, що перебуває у обласній лікарні”, – йдеться у повідомленні на Фейсбук-сторінці Сумського обласного центру крові.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: