Бензин для шкільного автобусу мер проміняв на премію?

16.03.2018

Лідер фракції «Воля народу» в Глухівській міськраді Юрій Бурлака опублікував документи, які підтверджують, що в той час, як у місті не заправляються шкільні автобуси, мер Мішель Терещенко та секретар міськради Олена Демішева отримують надбавки за високі досягнення в роботі та 100% премії.

Юрій Бурлака впевнений, що ситуація зі шкільними автобусами, які нічим заправити, не що інше, як «шантаж з боку влади», який буде в Глухові тривати і далі. «Хочу нагадати всім, як мер Мішель з Вискубом в січні запевняли всіх, що якщо не буде прийнятий бюджет, обленерго відключить міське освітлення з 1 лютого. Потім перенесли термін відключення на 15 лютого. Сьогодні вже 14 березня, а світло не відключене. Потім були крики про неможливість купити ліки від сказу, сьогодні паливо не можемо купити на шкільні автобуси. І такий дурний шантаж з боку влади буде до безкінечності», – пише депутат.

За словами Бурлаки, мер Мішель і Демішева стверджують, що не можуть профінансувати витрати на паливо для шкільного автобуса, але в той же час вони, виписують собі надбавки за високі досягнення в роботі в розмірі 50% від посадового окладу і 100% премій. На підтвердження своїх слів виставив копії відповідей на запит до мерії.

Джерело: nedelya.info

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: