На київській трасі обмежили рух

16.03.2018

З метою збереження та попередження руйнувань автомобільних доріг під час весняного відтавання ґрунтів земляного полотна Служба автомобільних доріг у Чернігівській області обмежує рух  вантажного транспорту по дорогах загального користування на період з 15 березня по 15 квітня 2018 року.

Понад 12 тон і навантаження на вісь понад 8 тс на наступних ділянках доріг державного  значення загального користування:

Н-07 Київ-Суми-Юнаківка (на ділянці км 151 – км 209, від перехрестя з автодорогою Р-67 до межі з Сумською областю);

Н-27 Чернігів-Мена_сосниця – Грем’яч (км 6 – км 211 на всій протяжності);

Н-28 Чернігів-Городня—Сеньківка (км 13 – км 90 на всій протяжності);

Р-56 Чернігів-Пакуль –КПП «Славутич» (на ділянці км 10- км 50 від автодороги М-01 до кордону з Білоруссю) та під’їзд до м. Славутич (на всій протяжності);

Р-65 КПП «Миколаївка»-Семенівка- Новгород-Сіверський-Глухів-КПП «Катеринівка» (на всій протяжності в межах Чернігівської області»;

Р-67 Чернігів-Ніжин-Прилуки-Пирятин (на ділянці км 0-км 66 та км 80 – км 155);

Р-68 Талалаївка-Ічня-Тростянець-Сокиринці- до а/д Н-07 з під’їздом до заповідника «Качанівка» (на всій протяжності);

Р-69 Київ-Вишгород-Десна-Чернігів.

Понад 12 тон і навантаженням на вісь понад 6 тс на всіх територіальних дорогах державного значення загального користування, крім ділянок доріг з цементнобетонним покриттям : Прилуки-Ладан, а/д М-02 –Бахмач, під’їздів до м.Ніжин, м. Борзна.

Понад 6 тон і навантаженням на вісь понад 4 тс на обласних та районних автомобільних дорогах місцевого значення загального користування.

Служба автомобільних доріг у Сумській області звертається до перевізників завчасно подбати про доставку необхідних вантажів та скоригувати плани перевезень і маршрути руху.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: