Біля вокзалу затримали іноземку з наркотиками

16.03.2018

Під час відпрацювання Краснопілля біля залізничного вокзалу працівники кримінальної поліції помітили жінку, що дивно поводилась. Коли ж її вирішили перевірити, виявилось, що остання розгулювала містом з наркотиками. 

«Підозрювана – 38-річна громадянка іншої держави, яка вже тривалий час проживає в Краснопільському районі, – коментує т.в.о. Віталій Гордієнко, начальник Краснопільського відділення поліції. – Під час поверхневого огляду її речей, у неї вилучили згорток з сушеними коноплями. Правоохоронцям вона пояснила, що наркотики нещодавно знайшла та поклала до кишені куртки, які іноді вживає лише для власних потреб». 

Наркотики правоохоронці вилучили та направили на експертне дослідження, а у відношенні їх власниці слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів без мети збуту», яке передбачає покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі строком до трьох років.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: