У Сумах мешканці 20 квартир уже десятий день сидять без газу

16.03.2018

Газовий колапс трапився в будинку No9 по вулиці М. Вовчок. Як пояснили мешканці другого під’їзду, 6 березня їхні сусіди з першого поверху з 21-ої квартири міняли газову колонку. Роботи проводила найнята приватна фірма. За словами сумчанки Ірини, саме ці горе-фахівці переплутали комунікації водопостачання з газовим шлангом. У результаті недбалості робітників стався витік газу, а в лічильники газу в усіх квартирах другого під’їзду потрапила вода.

Того же дня, 6 березня, ПАТ “Сумигаз” відключило газопостачання цього під’їзду, так як всі прилади обліку газу були приведені в неробочий стан. Наступного дня, 7 березня, співробітники «Сумигазу» в 16 квартирах зняли газові лічильники (всього в під’їзді 24 квартири) для їх ремонту та повірки.

На десятий день після того, що сталося, жителів запросили в офіс «Сумигазу» на вул. Лебединську, 7 для проведення повірки лічильників, хоча раніше повірка лічильників відбувалася без присутності їх власників.

Наразі сумчани шукають різні способи приготування їжі: купили елекроскороварки, мікрохвильовки, дістали з родинних запасів самовари, електроплити, кип’ятильники.

Складно спрогнозувати, коли підключать газ, адже не всі зіпсовані лічильники доставлені на вул. Лебединську, 7. Існують інші складності і проблеми.

Джерело: http://rama.com.ua/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Зранку на Великописарівську громаду скинули вибухівку з БпЛА
23.04.2024 У Глухові зіткнулися два легковика, від удару одна з автівок приземлилася на дах
23.04.2024 Сумчанка 500 днів чекає на повернення чоловіка, який зник безвісти на Донеччині
23.04.2024 У Сумській області майже на 8 мільйонів гривень збільшили видатки на підтримку Сил безпеки та оборони
23.04.2024 У Сумах судитимуть адвокатку, яка підбурила до підкупу суддів апеляційного суду Сумщини
23.04.2024 У поліції показали наслідки обстрілів Великописарівської громади

Коментарі: