Суд призупинив розгляд справи Лисенка

16.03.2018

Розгляд справи мера Сум у суді призупинили до його одужання. Це рішення озвучила суддя Зарічного районного суду міста Суми. Клопотав про це прокурор. Адвокат міського голови заперечував.

«Враховуючи те, що Лисенко Олександр Миколайович перебуває на лікарняному, враховуючи вимоги частини 4. ст. 278, про адміністративні правопорушення вважаю за необхідне винести постанову про зупинення строку розгляду даної справи про адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією до явки у судове засідання Лисенка Олександра Миколайовича», – повідомив прокурор Євген Кунда.

«Така причина як лікування і знаходження на лікуванні є підставою для зупинення строку розгляду адміністративної справи, враховуючи норму статті, вона не передбачає запитувати думку того, хто перебуває на лікуванні. Суд зупиняє розгляд справи до 19 березня»,– озвучила прийняте рішення суддя Ірина Клімашевська.

За довідкою, наданою захисниками, міський голова Олександр Лисенко наразі на лікуванні в лікарні №1. Нагадаємо, протоколи про адмінпорушення, пов’язані з корупцією, вручили Олександрові Лисенку 16 січня цього року. Склали їх за те, що він голосував за призначення собі премії. Якщо вину посадовця доведуть – йому загрожує штраф від 3400 до 6800 гривень. Наступного разу, справу розглядатимуть 20 березня.

Джерело: tv.sumy.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: