На Сумщині судитимуть лікаря

16.03.2018

До Апеляційного суду Сумської області надійшла апеляційна скарга, якою сторона звинувачення оскаржить вирок Лебединського райсуду щодо директора КУ Сумської обласної ради «Лебединський психоневрологічний інтернат», виправданої по ч. 3 ст. 368-4 КК України.

Правоохоронні органи звинувачували жінку в тому, що вона, будучи лікарем-невропатологом військово-лікарської комісії Лебединського об’єднаного міського військового комісаріату, вирішила отримати неправомірну вигоду за складання документів і сприяння в прийнятті військово-лікарською комісією рішення про непридатність жителя району до проходження військової служби в лавах ВСУ.

Прокурор просив скасувати виправдувальний вирок і призначити новий судовий розгляд, оскільки висновки суду не відповідають фактичним обставинам кримінального провадження, і рішення було прийнято з істотними порушеннями вимог кримінального процесуального закону. Розглянувши матеріали кримінального провадження, колегія суддів встановила факт істотного порушення судом першої інстанції вимог Кримінально-процесуального кодексу і прийшла до висновку: вирок Лебединського районного суду Сумської області підлягає скасуванню з призначенням нового розгляду в суді першої інстанції в іншому складі суду, повідомляє прес-служба суду .

Джерело: shans.com.ua

Читайте також: У психоневрологічному інтернаті на Сумщині зафіксували неналежні умови проживання підопічних

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: