У суді вивчали відео із п’яним посадовцем колонії за кермом

17.03.2018

У Зарічномурайсуді м. Суми розглядали справу про притягнення до адмінвідповідальності за керування автомобілем, за версією патрульних, у нетверезому стані заступника начальника Сумської виправної колонії Владислава Павлика. Справу слухають з лютого цього року. Тричі її відкладати з різних причин.  На початку засідання захисник, Олег Лопаткін, висунув клопотання – просив викликати свідківна наступне судове засідання.

«Доцільність виклику цих осіб, і їх необхідність – заслухання і пояснення у судовому засіданні – суд має встановити вже після відтворених та наданих суду відеозаписів з нагрудних камер поліцейських. Враховуючи більш об’єктивну картину, яку вони можуть відобразити, надати інформацію суду. В залежності від цього суд вирішить питання про наявність підстав для допиту цих осіб у судовому засіданні», – зазначив суддя Зарічного районного суду м. Суми Олексій Сибільов.

Далі вивчали оперативне відео з нагрудних камер патрульних від 29 грудня, коли патрульні затримали чоловіка за підозрою у нетверезому керуванні автівкою. За 2,5 години суддя засідання закрив – пішов на інше. Наступного разу у цій справі зберуться 22 березня.

Джерело: http://tv.sumy.ua/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: