Сумський блогер пообіцяв 1 кілограм гречки кожному, хто проголосує за нього на сайті “Дебатів”

17.03.2018

На сайті “Сумські дебати” триває опитування “Кого б ви обрали народним депутатом по місту Суми?”, в яке активно включилися сумчани, віддаючи голоси за вказаних кандидатів та додаючи інших. Не залишився осторонь резонансного голосування і відомий сумський блогер Сергій Пушко, порадивши містянам добре подумати, перш ніж знову вибрати від Сум до Верховної Ради недолугого політика.

Він запропонував підтримати свою персону, більше того, за кожен голос, відданий за нього на “Дебатах”, обіцяє по кілограму гречки. Такий заклик Пушко зробив на своїй сторінці у Фейсбуці:

“ВНИМАНИЕ, РАЗДАЕМ ГРЕЧКУ!!

Продолжаем акцию “ВСЕ СУМСКИЕ ПОЛИТИКИ П….Ы!!”

На сайте ДЕБАТЫ открыто голосвание: “Кого бы вы избрали нардепом по Сумам”. Как мы все прекрасно понимаем, город Сумы обречен выбрать очередного политического п….а и приспособленца типа а-ля Медуница, который в очередной раз будет втирать на выборах, какой он честный и принципиальный, а потом всех н…т. Уже с большим отрывом лидирует наш друг и товарищ НИКТО, что явно доказывает аксиому ВСЕ ПОЛИТИКИ П…..Ы, ОДИН НИКТО МУЖИК. Однако среди нас есть еще неопределившиеся в своей ориентации, которые голосуют за всякую политическую сволочь.

Поэтому предлагаю всем непоределившимся голосовать за меня. В отличие от политиков я говорю прямо В ПОЛИТИКУ ИДУТ П….Ы!!! люди без совести и чести. Но тут возникает вопрос А ЗАЧЕМ Я ИДУ НА ВЫБОРЫ?

Во первых : Я НЕ ШЁЛ, МЕНЯ ПОСЛАЛИ

Во вторых: ОДИН РАЗ, НЕ П….С

Поэтому с сегодняшнего дня, всем проголосовавшим за меня, Пушко Сергея, на сайте ДЕБАТОВ, будет вручен

КИЛОГРАММ ГРЕЧКИ !!!!!

Процедура проста, голосуете, скрин в личку, кило гречки в зубы.

Докажем всякой политической шалупони, что они никто и зовут их никак.

ГОЛОСУЙ ЗА ПУШКА, ПОЛУЧИШЬ ГРЕЧКИ ТРИ КИЛА !!

ЗЫ. За респот еще кило гречки”.

Очевидно, підтримка Фейсбук-друзів та “гречана” обіцянка уже дають свої результати, і наразі Сергій Пушко вибився у топ голосування. Слідкуватимемо, чи вплине його заклик на остаточні підсумки.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: