Сумська “Батьківщина” заявила про політичний тиск

18.03.2018

Як ми повідомляли, секретаря Сумської міськради Андрія Баранова визнали винним. Йому інкримінували порушення вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів. Йдеться про те, що він голосував на сесії міськради під час обрання на посаду секретаря та власне преміювання і не повідомив про конфлікт інтересів вище керівництво, тобто міського голову.

Андрій Баранов повідомив, що буде подавати апеляцію на таке рішення суду. “Посада секретаря міськради – це політична посада. І в принципі наші політичні опоненти вже давно намагаються зробити таким чином, щоб, фактично, збити цю посаду. Ви знаєте, що зараз і у Сумського міського голови аналогічні судові засідання, їх дуже багато. І проти першого заступника. Тобто, іде наступ по всім фронтам”, – прокоментував він у п’ятницю, 16 березня, після засідання суду.

Уже надвечір з’явилася заява обласної організації “Батьківщини” про політичний тиск, який чиниться на їхніх представників. Звинувачують у цьому політичну партію БПП «Солідарність». На офіційному ж сайті обласного осередку останньої теж з’явилася політична заява. У ній, зокрема, йдеться: «Політична партія «ВО «Батьківщина» особисто приймає рішення про те, щоб делегувати на ту чи іншу посаду свого представника. В результаті недолугої кадрової політики у правоохоронців виникають запитання до посадовців від «ВО «Батьківщина». І тут замість того, щоб провести відповідну роботу зі своїми кадрами або ж довести невинуватість своїх представників в законний спосіб в «Батьківщині» вирішують «повісити всіх собак» на найближчих політичних опонентів, які, через їх хворі фантазії, не дають їм спокою. Це низько, з політичної точки зору. Політична партія «БПП «Солідарність» офіційно заявляє, що жодним чином не причетна до внутрішньопартійних проблем «ВО «Батьківщини», а заяви відповідної політичної сили вважає провокативними та неприйнятними”.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: