Учасниць кастингу “Міс Суми-2018” обирали у бікіні

20.03.2018

На кастингу визначили 16 дівчат, які претендуватимуть на звання “Міс Суми-2018”. Учасниць конкурсу краси обирали за традиційними критеріями: зріст не нижче 170 сантиметрів, вік – від 16 до 24 років.  Як того вимагалося, на відбір красуні з’явилися із мінімумом макіяжу, в купальнику та на високих підборах.

Дівчат оцінювали п’ять членів журі, серед яких три учасниці минулорічних конкурсів «Міс Суми».

“Особливого критерію немає – блондинка чи брюнетка. Обов’язково повинні бути чіткі, рівні стандарти обличчя. Це великі губки, середній носик, яскраво виокреслені вилиці, відкриті очі. Стандарт моделі”,  – говорить учасниця “Міс Суми-2006”, учасниця проекту “Холостяк” Тетяна Ковінько.

Організатори запланували 4 виходи: дефіле у купальниках, вечірніх, весільних сукнях та у вбранні від сумських дизайнерів, а сам конкурс обіцяють провести незвично.

“Вирішили відійти від стандартів, театральних сцен, лаштунків…Ми крокуємо в ногу із часом і вирішили провести конкус у стилі фешн-шоу, тобто показ колекцій, навчити наших майбутніх учасниць красиво ходити подіумом, позувати перед камерами і правильно демонструвати одяг”, – інтригує Лариса Токарєва.

Конкурс «Міс Суми» відбудеться наприкінці квітня.

Джерело: http://tv.sumy.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: