Сумчани даремно купили проїзні на тролейбус

20.03.2018

КП «Електроавтотранс» до сих пір продовжує роботи з ремонту пошкодженого кабелю на тяговій підстанції №1 у сквері «Дружба». Нагадаємо: через аварію на підстанції ділянка тролеї на вул. Героїв Сумщини і пр. Шевченка виявилася знеструмленою, і тролейбуси №3 і №4 перестали ходити за своїми маршрутами. Замість них на ці маршрути тимчасово поставили великі автобуси, які до цього ходили по маршруту №65 «Героїв Крут – автовокзал», а по 65-му маршруту пустили автобуси середньої місткості.

Здавалося б, проблему з транспортом на час проведення аварійно-відновлювальних робіт КП вирішило. Але тут з’явилася інша – сумчани, які регулярно користуються тролейбусними маршрутами №3 і №4, стали масово скаржитися в службу «15-80» на те, що вони купили на березень проїзні на тролейбус, а тепер не можуть ними користуватися, так як за цими маршрутами ходить автобус.

Служба «15-80» передала це питання до відділу транспорту міськради, який спільно з КП «Електроавтотранс» тепер повинен буде придумати, як вирішити проблему з проїзними.

Джерело: shans.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: