Сумщиною ходять згорблені лікарі «з торбами»

20.03.2018

На календарі середина березня, та за вікном лежать снігові кучугури. Доволі нехарактерна погода приносить немалих клопотів як місцевим жителям, так і “комунальникам”. Про суворі будні медиків розповіла на оперативній нараді 13 березня головний лікар Роменської ЦРЛ Валентина ГУНЬКОВА. За її словами, працівникам доводиться зараз зовсім не солодко.

«По окраїнах та вуличках міста медики “швидкої” ходять пішки», – заявила Валентина Василівна. Служителям Гіппократа доводиться “тягати” в руках електрокардіограф, сумку з медикаментами, дефібрилятор. «Трьома сумками обвішалися й ідуть по місту», – переймається лікарка. Містяни, говорить, уже насміхаються та фотографують згорблених лікарів «з торбами». 

Справа в тому, розповідає Валентина ГУНЬКОВА, що мешканці понакидали снігу під дворами, тому «швидкій» проїхати просто неможливо. Жінка переконана: потрібно краще організовувати населення, так, як це робиться в усіх цивілізованих країнах. 

Снігові барикади заважають і працівникам Роменського об’єднаного управління Пенсійного фонду. Керівник установи Алла БІЛЕНКО привселюдно під час наради попросила в “комунальників”, аби трактор розчистив під’їзди до їхньої будівлі. На техніку, розповіла, працівники пенсійного чекають уже не один день. «Якби з вас хто приїхав і подивився, у якому стані під’їзна дорога до нашої будівлі», – звернулася до присутніх Алла Григорівна. Говорить, там не те що проїхати, пройти неможливо. Самотужки ж здолати ті глиби снігу працівники пенсійного не можуть, пояснила керівниця. 

Чому не працюють трактори, міський голова Сергій САЛАТУН запитав у “комунальників”. Начальник управління ЖКГ Микола ГУБКА запевнив: техніка «ганяє» безперебійно. Однак з головним “комунальником” згодні не всі. Мер дав указівку зібрати нараду з приводу частоти виїздів снігоочисної техніки.

Джерело: Новий погляд Роменщини

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: