Мерія вимагає від тепловиків дотримуватися температурних режимів

21.03.2018

На апаратній у Сумській міській раді в. о. мера Володимир Войтенко зосередив увагу теплопостачальних організацій на тому, що температурні режими у квартирах містян та закладах соціальної сфери потрібно витримувати до настання теплої погоди за вікном.

Заступник директора ТОВ «Сумитеплоенерго» Надія Покутня повідомила, що всі споживачі, яких обслуговує ТОВ «Сумитеплоенерго», наразі з теплом та гарячою водою. Проблеми, які виникають по окремих квартирах, фахівці теплопостачальної організації вирішують з виїздом на місця спільно з обслуговуючими організаціями та працівниками відділу «Служба 15-80».

За  словами начальника “Служби 15-80” , на кінець минулого тижня не вирішеними зашилась тільки ті звернення містян, які надійшли в четвер ти п’ятницю. Проте і вони будуть опрацьовані і вирішені оперативно.

На території обслуговування Котельні Північного промвузла теж працюють згідно з графіками, повідомив керівник Дирекції «Котельня Північного промвузла» Микола Жовтобрюх.

За словами начальника управління освіти і науки Антоніни Данильченко та головного спеціаліста відділу охорони здоров’я Наталії Кіпенко, проблем із дотриманням температурного режиму в освітніх та лікувальних закладах міста не виникало.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: