Під час обшуку будинку знайшли наркотиків на 20 тисяч гривень

21.03.2018

Інформація про одного з жителів Бурині, що може зберігати наркотики, надійшла до працівників сектору кримінальної поліції. Отримавши санкцію суду на обшук будинку, правоохоронці завітали додому до 38-річного чоловіка.

«Під час обшуку будинку, де мешкав підозрюваний разом із родиною, правоохоронці виявили два паперові згортки з подрібненими висушеними коноплями, які господар зберігав в купі брудного одягу, – коментує Сергій Бойко, начальник Буринського відділення поліції. – Потім наркотики знайшли на його подвір’ї і в сараї. Біля приміщення виявили ще кілька згортків із марихуаною та насінням конопель і два саморобні пристрої для її вживання, а всередині – поліетиленовий мішок із верхівками рослин конопель. І хоча господар запевняє, що наркотики вживав виключно для власних потреб, які зірвав біля свого будинку, в поліції є припущення, що й на продаж, що сьогодні ретельно перевіряється».

Вага вилученого, за підрахунками поліцейських, складає майже півкіло, за що на «чорному ринку» можна отримати понад 20 тисяч гривень.

Наркотики працівники поліції вилучили та направили на дослідження до експертно-криміналістичного центру. Наразі поліцейські встановлюють зв’язки зловмисника та можливі канали збуту наркотиків. За даним фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту». Підозрюваному загрожує трирічне позбавлення волі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: