На Сумщині обікрали жителя Чернігівщини

21.03.2018

До Роменського відділу поліції звернувся 57-річний житель Чернігівської області. Чоловік повідомив, що в одному із сіл Роменського району має господарство, яке нещодавно обікрали.

«При виїзді на місце події правоохоронці встановили, що зловмисник до будинку проник через вікно, а із самого приміщення викрав посуд, меблі та інші речі, – коментує Юлія Загамула, начальник Роменського відділу поліції. – Зловмисника вирахували оперативники, ним виявився 22-річний раніше судимий за крадіжку житель району». 

У скоєному чоловік зізнався. Пояснив, що скористався тим, що в будинку ніхто не мешкає. Вдертись туди він вирішив вночі, прихопивши із собою санчата. А коли потрапив всередину, цінного нічого не знайшов. Тож, аби не йти з «пустими» руками, прихопив, те що могло знадобитися в господарстві, частину від чого залишив собі, а іншою – поділився з матір’ю. 

Слідчі вже повідомили чоловіку про підозру за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка) і направили дане кримінальне провадження до суду. За скоєне йому загрожує до шести років ув’язнення.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: