Жінка обікрала автівку свого сина

21.03.2018

До поліції Шостки із заявою про крадіжку мобільного телефону звернулася 17-річна дівчина. Вона розповіла правоохоронцям про обставини зникнення новенького засобу зв’язку. 

За словами заявниці, події відбулися ще влітку. Того вечора вона відпочивала разом із нареченим і друзями на природі. Коли компанія розійшлася, заночувати вирішила в автівці коханого, разом із ним. Прокинувшись вранці, молодята виявили зникнення з автомобіля її мобільного та барсетки хлопця. 

Правоохоронці провели ряд пошукових заходів і запідозрили у крадіжці 42-річну матір нареченого. І хоча остання звинувачення на свою адресу категорично відкидала, поліцейські знайшли беззаперечні докази її вини. 

Як з’ясували правоохоронці, жінка була проти стосунків свого сина з цією дівчиною. Тож на ранок, не знайшовши сина вдома, вона поїхала на велосипеді його шукати. А коли знайшла і побачила сплячих молодих, тихцем забрала із салону барсетку з мобільним телефоном і втекла. Пізніше вона повернулася з матір’ю дівчини та разом розбудили молодят, звинувативши їх у ганебній поведінці. 

Викрадений мобільний підозрювана віддала своєму іншому сину, а той його продав у місті. 

Наразі правоохоронці знайшли та вилучили викрадений засіб зв’язку, його вже повернули власниці. Кримінальне провадження, відкрите за ознаками ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України, уже спрямоване до суду. За скоєне жінці загрожує покарання від чималого штрафу до позбавлення волі на строк до трьох років.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: