По домівках ходять псевдокомунальники

22.03.2018

До Конотопського відділу поліції звернувся 79-річний місцевий житель із заявою про зникнення чималої суми грошей з будинку. За словами чоловіка, після приходу незнайомої жінки, зникли 10 тисяч гривень.

Чоловік розповів, що мешкає один і часто до нього приходять працівники комунальних установ. Цього разу в двері постукала так звана працівниця «РЕСу». Старенький впустив її до своєї оселі та показав документи, які попросила у нього гостя. Коли ж вона збиралась йти, дідусь лише на кілька хвилин вийшов із будинку, аби притримати собаку. А трохи згодом пенсіонер не зміг відшукати конверт зі своїми заощадженими 10 тисячами гривень.

Нині в рамках відкритого кримінального провадження за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України працівники поліції ведуть пошуки зловмисниці. Та вкотре звертаються до громадян з проханням, не впускати до своїх осель незнайомців, перевіряти посвідчення у гостей, що представляються представниками різних комунальних установ, або інших організацій, та ні в якому разі не залишати без нагляду невідомих людей у своєму будинку чи квартирі. 

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: