Посадовця колонії визнали винним у керуванні авто напідпитку

23.03.2018

У Зарічному районному Суді міста Суми завершили розгляд справи Владислава Павлика, заступника начальника Сумської виправної колонії, щодо притягнення його до адміністративної відповідальності за керування автомобілем у нетверезому стані, його визнали винним.

Розпочали засідання із дослідження оперативного відео з нагрудних камер патрульних та відео, яке знімав Владислав Павлик. Після захисники подали клопотання про виклик свідків та просять надати поліцією орієнтування, за яким зупинили автомобіль. Суддя клопотання не задовольнив, постановив: розгляд справи завершити та перейти до судових дебатів.

Після перебування у нарадчій кімнаті суддя Олексій Сибільов оголошує рішення: “Павлика Владислава визнати винним, накласти адмін стягнення у вигляді штрафу у 10200 грн, з позбавленням керування на 1 рік “. Свою позицію щодо рішення суду сторона захисту висловити відмовилась.

Нагадаємо, протокол про керування Владиславом Павликом патрульна поліція склала 30 грудня 2017 року, тоді чоловік відмовився проходити тест на алкогольне сп`яніння. Крім того, посадовця підозрюють у порушенні правил дорожнього руху, що спричинило тяжкі тілесні ушкодження. 9 лютого близько 8 ранку чоловік наїхав на дівчину 16 років. Вона переходила дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. У наслідок аварії дівчина отримала закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, закриту травму грудної клітини та живота.

Джерело: http://tv.sumy.ua/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: