На Сумщині зустріли бійців із АТО, які прибули на ротацію

23.03.2018

Керівництво Лебединського району й міста, громадськість й рідні урочисто зустріли військовослужбовців 27 Сумського реактивного артилерійського полку, які понад півроку боронили нашу країну на Сході

У рамках ротації бійці військової частини разом з технікою прибули на місце постійної дислокації. Понад півроку вони несли службу на сході нашої держави, виконували бойові завдання в зоні проведення АТО і тримали лінію оборони на визначених ділянках.

Представник командування 27 Сумської реактивної артилерійської бригади капітан Олександр Куришко зазначив, що особовий склад військової частини з гідністю виконав ряд важливих завдань, які стояли перед ними, та у повному складі, без втрат повернувся для продовження служби.

Голова райдержадміністрації Віктор Химич подякував за вірність Україні та військовому обов’язку. «Районна влада всіляко підтримує і допомагає захисникам, створює комфортні умови несення служби на Лебединщині. Бійці заслуговують на затишок і нормальні умови. Так, минулого року для опалення приміщення будівлі, де перебувають артилерісти, була встановлена топкова з твердопаливним котлом, що значно покращило температурний режим», – додав він.

Для них грав духовий оркестр 27-ї реактивно-артилерійської бригади Збройних Сил України та звучали вітальні пісні у виконанні вокального колективу «Лебедія» районного будинку культури.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: