Жінка пожалкувала, що впустила до будинку сусіда

23.03.2018

До чергової частини Лебединського відділення поліції зателефонувала місцева жителька, яка повідомила про крадіжку золотих ювелірних виробів із її помешкання. Для перевірки інформації, на місце події негайно прибули місцеві поліцейські. У ході спілкування з правоохоронцями заявниця поділилась своєю підозрою, що цю крадіжку міг вчинити її 26-річний раніше судимий сусід. Чоловік часто по-сусідськи заходів до жінки, тож добре знав, де вона зберігає свої цінності. Та після двох останніх його візитів жінка помітила зникнення ювелірних виробів.

Поліцейські вирішили перевірити підозри заявниці та навідались до її сусіда, і не дарма. В його помешканні вони знайшли частину викрадених цінностей, які чоловік ще не встиг збути. Правоохоронці вилучили їх у нього та повернули потерпілій.

У подібний же спосіб інший раніше судимий 32-річний житель одного з сіл Буринського району, поцупив з гостин у своєї знайомої 700 гривень. На викрадені гроші він здійснив кілька покупок в місцевому магазині, але витратити всю суму йому завадили місцеві поліцейські, які вчасно вийшли на слід зловмисника. Не витрачену готівку поліцейські, як і в першому випадку, повернули власниці.

За обома фактами слідчими відповідних поліцейських відділків відкрити кримінальні провадження за ч.1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. За скоєне обом зловмисникам загрожує кримінальна відповідальність від штрафу до позбавлення волі на строк до трьох років.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: