У центрі Сум виявили купу незаконної реклами

23.03.2018

У центральній частині Сум промоніторили стан благоустрою міста. Таку роботу здійснила відповідна комісія, створена Розпорядженням міського голови.

Представники комісії працювали по вул. Воскресенській, вул. Соборній, площі Покровській, вул. Петропавлівській, вул. 1-ша Набережна р. Стрілка та сквері Покровському. Перевіряли стан благоустрою центру Сум на предмет стихійної торгівлі, незаконного розміщення реклами та стану прилеглих територій до підприємств, установ, організацій незалежно від форм власності.

Зокрема, було з’ясовано, що дорожнє покриття вулиць Соборної та Воскресенської потребує поточного ремонту. Крім того, з настанням сприятливих погодних умов необхідно здійснити фарбування малих архітектурних форм (лавок та урн), замінити пошкоджені елементи лавок, встановити додаткові лавки по вул. Соборній. Потребують улаштування та ремонту пандуси на вулично-дорожній мережі вул. Петропалівській, площі Покровській, перехресі вул. Набережна р. Стрілка – вул. Іллінської.

Зафіксували члени комісії і порушення у вигляді трикутних рекламних носіїв на опорах і дошок приватних оголошень на фасаді будинків, які розміщенні без дозволів, рекламних засобів та вивісок, розміщених без погодження.

Під час перевірки були також зафіксовані випадки стихійної торгівлі, які найчастіше траплялись по вул. 1-ша Набережна р. Стрілка.

Матеріали моніторингу робоча комісія надасть на розгляд виконуючому обов’язки міського голови.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: