“Щепкінці” даватимуть “Смішні гроші”

23.03.2018

Сумських театралів чекає подарунок від нашого академічного театра – постановка 39-річного житомирського режисера, актора і теоретика театру Петра Авраменка. Вистава поставлена за п’єсою відомого комедіографа Рея Куні. Це по-справжньому іскрометна англійська комедія. Жарти, танці, яскраві костюми, кумедні повороти сюжету – все це півторагодинний феєрверк гарного настрою у ритмі джазу.

Звичайний англійський бухгалтер Генрі знаходить валізу грошей. Життя наповнюється фарбами і яскравими мріями. Розуміючи, що гроші «нечисті» і за них доведеться відповідати, Генрі і його дружина Джейн намагаються «змитися» в Барселону. Але досвідчений шахрай Девенпорт, який відчув легку наживу, і відповідальний інспектор Джулія Слейтон, а також вічні прилипали – друзі родини Віктор і Бетті – змушують героїв замість легкого життя, поринути у вир брехні, паніки і нескінченної плутанини. Ще б пак, адже на кону – божевільні гроші, за якими ось-ось може з’явитися містер мочила і дивний тип на ім’я Сіма Дансік.

Дійові особи та виконавці:

Генрі Перкінс – Віталій Хоменко, Дмитро Ващенко;

Джейн Перкінс – Катерина Саченко, Христина Зограбян;

Віктор Джонсон – Артем Кнопик, Віталій Панченко;

Бетті Джонсон – Любов Руденко, Вікторія Рашевская-Горбань;

Таксис Білл – Владислав Калиниченко, Артем Кнопик;

Девенпорт (поліцейський) – Анатолій Красовський, Володимир Назаренко;

Слейтон (Поліцейський) – заслужений артист України Сергій Медін, Олександр Середа

Нагадаємо, що минулого тижня в Сумському обласному театрі для дітей та юнацтва теж представили прем’єрну виставу – музичну казку «Містичні пригоди на болоті», за п’єсою Володимира Ілюхова.

Джерело: http://www.shans.com.ua/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: