Юнак пограбував свою наречену

24.03.2018

До Глухівського відділу поліції звернулась 17-річна місцева дівчина із заявою про те, що її молодий чоловік відібрав у неї мобільний телефон. На виклик негайно вирушила слідчо-оперативна група поліції.

Прибувши за вказаною адресою, правоохоронці встановили всі обставини події. З‘ясувалось, що кілька місяців тому 22-річний молодий чоловік та заявниця вирішили здати її телефон у ломбард, так як знадобилися гроші на розваги. Однак недавно дівчина, нічого не сказавши своєму нареченому, повернула собі свій телефон. Тож коли юнак побачив у її руках мобільний, вчинив сварку, а затим вихопив із рук нареченої сотовий і пішов геть. 

Юнака знайшли та опитали. Факт свого вчинку він не заперечує, причини до пуття пояснити так і не зміг. Однак і мобільний своїй дівчині не повернув, оскільки вже встиг його продати. 

Наразі стосовно горе-нареченого вже відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 186 КК України (грабіж), у рамках якого слідчі з‘ясовують мотиви та обставини скоєння злочину. Відтак, потяг до «легких» грошей на розваги будуть коштувати хлопцю до 4 років позбавлення волі. Втім, за будь яких обставин, його подальшу долю на найближчі кілька років вирішить суд.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
20.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 57 вибухів
20.04.2024 Жителя Кам’янки судитимуть за виготовлення зброї
20.04.2024 «Сумський заповідник у смартфоні» – у фіналі Національного конкурсу проєктів
20.04.2024 “Велику шкоду нанесло”: мешканці Орлівки розповіли про російську атаку КАБами
20.04.2024 На Глухівщині психоневрологічний інтернат отримав благодійний вантаж від доброчинців
20.04.2024 Тростянець отримає 180 млн грн на реконструкцію очисних споруд

Коментарі: