Суми увійшли до 10-ки міст, де найменш задоволені владою

26.03.2018

За даними Четвертого всеукраїнського муніципального опитування, проведеного серед міського населення Соціологічною групою «Рейтинг» від імені Міжнародного республіканського інституту сумчани задоволені діяльністю міського голови Сум Олександра Лисенка, всього лише на 40%, при цьому діяльність Сумської міської ради схвалюють лише 27% респондентів, що є досить низьким показником.

Згідно з опитуванням, порівняно з минулими роками, мешканці відзначають, що їх співпраця з владою погіршилася.

Індекс задоволеності якістю 22 сфер та послуг у Сумах покращився порівняно з минулим роком, проте дещо залишається на місці: школи, університети, коледжи тротуари, заклади культури не зазнали ніяких змін, тобто розвиток освіти відсутній. Не забуваємо про те, що стан доріг, спортивних закладів у Сумах значно погіршився.

Окрім всього вище сказаного, сумчани не задоволенні можливостями свого міста. Індекс 2018 року дорівнює – 2,9, який порівняно з 2017 роком значно погіршився.

Опитування було проведено у 22 обласних центрах України, які не перебувають під контролем російських або проросійських сил, а також у містах Маріуполь та Сєверодонецьк на Донбасі.

Дослідження базується на вибірці з більш ніж 19 тисяч респондентів. Статистична похибка для кожного міста не перевищує 3,5%.

Досяжність респондентів у середньому склала 64,8%.

Джерело: http://sumypost.com/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: