На Сумщині затримали вбивць і грабіжників, яких розшукували в Житомирській області

26.03.2018

Двох раніше судимих громадян, підозрюваних у вчиненні на території Житомирщини ряду пограбувань та вбивства, затримали працівники Конотопського відділу поліції спільно з колегами з Житомирщини.

Затримані – раніше судимі жителі Полтавської області. Перший, 30-річний чоловік, тричі засуджений за крадіжки та побої. Його 43-річний спільник має 4 судимості за крадіжки. Донедавна разом відбували покарання в Конотопському виправному центрі. Звільнившись, за кілька місяців «встигли» скоїти на території Житомирської області вбивство та кілька пограбувань. Тож були оголошені в розшук.

Відтак, коли працівники Конотопського відділу поліції отримали оперативну інформацію, що підозрювані прибули на територію району, на їх пошук був задіяний весь особовий склад місцевого відділу поліції. Долучились і оперативники місцевого виправного центру та співробітники кримінальної поліції з Житомищини.

Вжитими заходами розшукуваних «вирахували» та пізно увечері затримали в центрі міста.

Наразі підозрювані у скоєнні особливо тяжких злочинів доправлені до Житомирщини для проведення подальших слідчих дій та притягнення до кримінальної відповідальності, повідомлє відділ комунікації ГУ НП в Сумській області.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: