У Сумах перевірять міські ринки

26.03.2018

Виконавчий комітет доручив відділу торгівлі, побуту та захисту прав споживачів провести моніторинг готовності ринків міста до роботи у весняно-літній період. Таку роботу необхідно здійснити протягом місяця, до 1 травня.

Окрім того, члени виконавчого комітету рекомендували Сумському міському управлінню Держпродспоживслужби у Сумській області та Сумському філіалу Державного науково-дослідного інституту з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи посилити контроль за дотриманням нормативно-правових актів у сфері безпечності харчових продуктів та ветеринарії на ринках міста та взяти участь у проведенні даної перевірки.

Отримали завдання і керівники ринків. Вони мають до 1 травня поінформувати відділ торгівлі, побуту та захисту прав споживачів про проведені заходи з підготовки до роботи у весняно-літній період, а також проконтролювати недопущення стихійної торгівлі на прилеглій до ринків території.

Про результати даного моніторингу відділ торгівлі, побуту та захисту прав споживачів має повідомити виконавчий комітет до 1 червня поточного року.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: