Орендарем підземного переходу займеться прокуратура

26.03.2018

Під час щопонеділкової апаратної наради в. о. міського голови Володимир ВОЙТЕНКО підняв питання надання висновків щодо порушення ДБН при добудові в районі підземного переходу на перехресті вулиць СКД та Харківської.

Як повідомив заступник начальника управління державного архітектурно-будівельного контролю Валерій СКОРОМНИЙ, минулого місяця, 27 лютого, відбувся комісійний виїзд з метою обстеження добудови в районі підземного переходу. До складу комісії увійшли працівники департаменту ресурсних платежів, управління державного архітектурно-будівельного контролю, департаменту соціального захисту населення, управляння архітектури та містобудування, Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області та Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області. У результаті комісійного обстеження були виявлені порушення державних будівельних норм, стандартів і правил.

«За результатом комісійного обстеження комісія рекомендувала департаменту забезпечення ресурсних платежів у зв’язку з порушенням умов договору оренди нерухомого майна звернутися до суду про його дострокове розірвання», – зазначив Валерій Скоромний.

Зі свого боку директор департаменту ресурсних платежів Юрій КЛИМЕНКО додав, що всі документи передані до Сумської місцевої прокуратури, яка звернеться із позовом до Господарського суду Сумської області в інтересах територіальної громади міста Суми щодо дострокового розірвання договору оренди нерухомого майна.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: