Нардеп від Сумщини забанив екс-мера Сум

26.03.2018

Народний депутат Олег Медуниця у Фейсбуці поскаржився на колишнього міського голову Сум Геннадія Мінаєва. За його словами, останній під час словесної перепалки в соцмережі вдався до особистих образ. Через це був видалений нардепом із друзів.

“Сьогодні видалив у бан і Геннадія Мінаєва. Ми з ним часто і гостро дискутували. На межі… і навіть трохи поза нею. Але, я ніколи не переходив на особисті речі. Не допускав образливих висловлювань у його бік. Всі знають, що Гена страдав запоями у часи міського головування. І не тільки цим… Міг запросто відходить “у нірвану” посеред робочого процесу. Я йому ніколи публічно цим не дорікав, навіть, коли ми стали жорсткими опонентами. Але сьогодні Гена перейшов межу і вдався до особистих образ. Видалив цього хама із френдів”, – написав Медуниця у Фейсбуці.

Нагадаємо, нещодавно сам народний депутат Олег Медуниця викликав хвилю обурення нахабним спілкуванням із сумчанами у Фейсбуці.

Читайте також: Екс-мер Сум кинувся душити газовика (відео)

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: