У Сумах обікрали магазин одягу

26.03.2018

За минулі вихідні на Сумщині поліцейські викрили 7 крадіїв. Так, у Сумах на крадіжці джинсів та шапки з магазину одягу «погорів» 43-річний сумчанин. А інший 53-річний житель міста, отримавши до рук банківську картку знайомого пенсіонера, почав активно розраховуватись нею на власний розсуд. Чоловік встиг витратити близько 23 тисяч чужих грошей, коли до нього навідались правоохоронці та вилучили платіжну картку. 

У скоєнні двох крадіжок з торгівельних точок в центрі міста Ромни підозрюється 39-річний місцевий житель. За попередньої інформацією, зловмисник виніс весь товар що там зберігався: постільну білизну, одяг та фасоване насіння різних сортів овочів.

Крадіжку 400 гривень та слюсарного інструменту з іншого торгівельного закладу в місті Кролевець викрили місцеві правоохоронці. Зловмисником виявився 17-річний місцевий юнак. Поліцейські вже вилучили у нього все викрадене та передали до магазину на відповідальне зберігання.

А охтирські поліцейські викрили 21-річного охтирчанина, який поцупив два задніх стопсигнала та домкрат з припаркованого на вулиці автомобіля. Як і в попередньому випадку викрадене вдалось повернути власнику.

Крадіжку металевих виробів з приватного домогосподарства в Білопільському районі та 200 гривень готівки з помешкання в Глухівському районі вдалось розкрити місцевим правоохоронцям.

За даними фактами скоєних крадіжок в поліції вже відкриті кримінальні провадження за ст.185 Кримінального кодексу України та розпочаті відповідні слідчі дії. В рамках відкритих кримінальних проваджень слідчі перевірять підозрюваних на причетність до скоєння інших подібних злочинів.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: