У Сумах головний лікар опинився на межі звільнення

27.03.2018

Голова планово-бюджетної депутатської комісії Сумської міськради Володимир Шилов намір внести на березневу сесію проект рішення про звільнення головлікаря 4-ї міськлікарні Тараса Стефаника. Як відомо, останнім часом у депутатів міськради виникали серйозні претензії до роботи Стефаника.

Так, в минулому році 5 млн грн, виділені міськрадою на капремонт неврологічного відділення лікарні, залишилися неосвоєними, так як головлікар не зміг вчасно вирішити питання з виготовленням проектно-кошторисної документації. У цьому році виникла проблема з будівництвом амбулаторії на вул. Добровільній: питання, знову таки, застопорилося на стадії виготовлення проектно-кошторисної документації через земельне питання, яке, на думку депутатів, Тарас Стефаник повинен був вирішити ще в кінці минулого року. А на початку березня вибухнув скандал через те, що головлікар прийшов на нараду до профільного заступника мера Максима Галицького в нетверезому вигляді.

Депутати вносили на лютневу сесію питання про звіт Тараса Стефаника про свою роботу, але його довелося перенести на березневу сесію, оскільки той не з’явився на сесію. Однак депутати з’ясували, що після скандального інциденту на нараді головний лікар пішов на лікарняний, тому зі звітом на сесію 28 березня, швидше за все, знову не прийде. Тому на засіданні планово-бюджетної комісії Володимир Шилов заявив, що підготує проект рішення про рекомендацію меру Олександру Лисенко звільнити Тараса Стефаніка з посади головлікаря 4-ї міськлікарні за бездіяльність і недбале ставлення до службових обов’язків.

Джерело: http://www.shans.com.ua/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
20.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 57 вибухів
20.04.2024 Жителя Кам’янки судитимуть за виготовлення зброї
20.04.2024 «Сумський заповідник у смартфоні» – у фіналі Національного конкурсу проєктів
20.04.2024 “Велику шкоду нанесло”: мешканці Орлівки розповіли про російську атаку КАБами
20.04.2024 На Глухівщині психоневрологічний інтернат отримав благодійний вантаж від доброчинців
20.04.2024 Тростянець отримає 180 млн грн на реконструкцію очисних споруд

Коментарі: