Мер Сум поїхав лікуватися в санаторій

27.03.2018

Вчора в Зарічному районному суді м. Суми відбулося слухання справи щодо міського голови, обвинуваченого в адміністративому правопорушенні, пов’язаному з корупцією.

На початку засідання адвокати звернулися до суду з проханням перенести слухання справи, оскільки їх підзахисний досі перебуває на лікарняному. На підтвердження слів суду було надано листок непрацездатності, де значиться, що з 27 лютого по 21 березня Олександр Лисенко лікувався в одній із лікарень міста. В останній день його виписали, але в графі «приступити до роботи» зазначено, що лікування триває. Як з’ясувалося в ході судового засідання, на даний момент обвинувачений продовжує лікування в санаторії «Хмільник» Вінницької області.

Однак, щоб перевірити даний факт, прокурор заявив клопотання про направлення запиту до санаторію з проханням роз’яснити, «чи дійсно підсудний проходить там лікування, який діагноз і терміни лікування». Разом з тим, враховуючи, що розгляд справи не може тривати без присутності особи, яка притягається до відповідальності, прокурор попросив суд призупинити справу до одужання підсудного. Суд, вислухавши пояснення сторін, ухвалив призупинити розгляд справи до 12 квітня 2018 року і призначити наступне засідання на 13 квітня.

Нагадаємо, що за аналогічне правопорушення секретаря міськради Андрія Баранова було визнано винним та накладено штраф у розмірі 3400 грн.

Джерело: 0542.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: