Затримали сумчанина, який пограбував жінку

27.03.2018

До чергової частини Сумського відділу поліції надійшло повідомлення від заявниці, що невідомий чоловік просто на вулиці відібрав у неї сумку, в якій знаходились ключі, гаманець з картками та півтисячі гривень готівкою.

На місце події негайно були направлені наряди патрульної поліції та слідчо-оперативну групу поліцейського відділку. У ході спілкування з потерпілою оперативні співробітники запропонували жінці переглянути картотеку осіб, які раніше вже вчиняли такі злочини. І не дарма – серед пред’явлених її фотокарток заявниця впевнено впізнала свого кривдника. Ним виявився добре відомий правоохоронцям раніше судимий 42-річний сумчанин. 

У поліції за даним фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Та відразу затримати підозрюваного не вдалось. Чоловік кілька місяців переховувався від поліції, врешті-решт оперативні заходи з розшуку підозрюваного завершились його викриттям і затриманням в порядку ст. 208 Кримінально процесуального Кодексу України.

Наразі, у рамках даного кримінального провадження, слідчі встановлюють всі деталі цього правопорушення та перевіряють причетність підозрюваного до скоєння аналогічних злочинів. У разі доведення його вини за скоєне чоловіку загрожує новий тривалий термін ув’язнення.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: