З гуртожитку викрали газові конфорки

27.03.2018

У пошуках легкого заробітку раніше неодноразово судимий 38-річний мешканець Шостки користувався будь-якою можливістю для скоєння крадіжок. На його рахунку викрадення мікрохвильовки та 14 газових конфорок з гуртожитку, а ще – спроба заволодіння лед-світильником з під’їзду багатоповерхівки. Невідомо, скільки б ще чоловік виходив «на промисел», як би його не викрили правоохоронці.

Про невідомого, який намагався зняти у під’їзді багатоповерхівки лед-світильник, поліцію повідомили мешканці будинку. На місце одразу були направлені працівники групи реагування патрульної поліції, які і затримали зловмисника. «Чоловіку 38 років, він має не одну судимість за скоєння майнових злочинів, – розповідає Валерій Строкач, начальник Шосткинського відділу поліції. – Під час перевірки підозрюваного на причетність до скоєння інших подібних злочинів встановлено, що він «доклав руку» ще до двох крадіжок».

Користуючись відсутністю на загальній кухні мешканців гуртожитку, зловмисник викрав звідти 14 конфорок з газових плит, які одразу продав. В іншому гуртожитку він поцупив мікрохвильову піч з господарської кімнати.

Наразі частину викраденого майна правоохоронці знайшли та повернули власникам. Кримінальне провадження, відкрите за ознаками ч.2 та 3 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка», вже спрямоване до суду. За скоєне чоловіку загрожує до шести років позбавлення волі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: