Мерія Сум – про недоцільність перейменування вулиці Горького

27.03.2018

Мерія Сум розглянула електронну петицію про недоцільність перейменування вулиці Горького.

“На звернення жителя міста Суми Ткаченка Миколи Трохимовича щодо зміни назви вулиці Горького на вулицю Семена Сапуна, відповідно до Закону України «Про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій», постанови Кабінету Міністрів України від 24.10.2012 № 989 «Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій» видане розпорядження міського голови від 06.02.2018 № 36-Р «Про проведення громадського обговорення під час розгляду питання зміни назви (перейменування) вулиці Горького на вулицю Семена Сапуна» (далі – Розпорядження).

Розпорядженням управлінню архітектури та містобудування Сумської міської ради (далі – Управління) надано повноваження щодо проведення громадського обговорення.

В інформаційному повідомленні про проведення громадського обговорення під час розгляду питання зміни назви (перейменування) вулиці Горького на вулицю Семена Сапуна, розміщеному на веб-сайті Сумської міської ради 13.02.2018, зазначено, що у разі надходження інших пропозицій (зауважень), останні будуть враховані під час проведення громадського обговорення.

Отже, у відповідності до зазначеного вище Управлінням включена електронна петиція про недоцільність перейменування вулиці Горького, підтримана жителями міста Суми (276 осіб), до реєстру пропозицій (зауважень)”, – йдеться у відповіді мерії за підписом в. о. міського голови з виконавчої роботи Володимира Войтенка.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: