Налякані трагедією сумчани вимагають перевірити всі торгові центри

29.03.2018

Відразу дві електронні петиції зареєстрували сумчани, занепокоєні масштабною трагедією в торговому центрі Кемерова (РФ). Нагадаємо, 25 березня 4-поверхова будівля ТЦ загорілася та унесла життя 64 людей, у тому числі 41 дитини… Ще біля сотні чоловік перебувають у лікарнях.

Сумчани у своїх петиціях вимагають ініціювати комплексну перевірку і експертизу дотримання правил пожежної безпеки у торгових центрах нашого міста.

“Трагедия в Кемерово не может оставить равнодушным ни одного человека, имеющего сердце. Мы боимся, чтобы халатность и попустительство чиновников не привели к подобным бедам в Сумах. Все ли в порядке у нас, можем ли мы спокойно отпускать наших детей в торговые центры? Все ли сделали ответственные чиновники за безопасность детей и взрослых? Требуем от мера города и депутатов городского совета инициировать комплексную проверку и экспертизу соблюдения правил пожарной безопасности в торговых центрах нашего города. Просим мера взять этот вопрос на личный контроль”, – пише автор петиції Валерій Осадченко.

Схоже прохання – і у авторки іншої петиції Наталі Устименко. “Після масштабної пожежі в російському Кемерові перевірити торговельно-розважальні центри на дотримання пожежної безпеки”, – пише сумчанка.

Підписати петиції можна за наступними посиланнями:

https://e-dem.in.ua/sumy/Petition/View/1086

https://e-dem.in.ua/sumy/Petition/View/1085

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: