Заступник сумського мера у робочому кабінеті знімає відео про мітинги своєї партії

29.03.2018

Наймолодший заступник міського голови Сум Максим Галицький, у віданні якого знаходяться питання діяльності виконавчих органів ради, “відзначився” піаром своєї політсили ( ВО “Свобода”) прямо в мерії. У робочий час, у своєму робочому кабінеті він записав і виклав на власній Фейсбук-сторінці відео із закликом приходити на націоналістичний марш проти діючої влади, що організовується в Києві. При цьому на початку короткого ролика чітко прописуються його регалії у міськраді.

Вочевидь, Галицький взяв приклад із свого однопартійця міського голови Конотопа Артема Семеніхіна, котрий постійно використовує мерію як політичний майданчик. Однак у тому разі йдеться про обрану посаду, а не призначену, як у випадку із заммером Сум.

Для виконання партійного завдання Максим Галицький навіть не став чекати обідньої перерви, а ще до 11 ранку відзняв і опублікував відео.  Чи за таку “полум’яну” роботу заступник міського голови отримує зарплату з міського бюджету,  яка виплачується на податки сумчан? Цікаво, чи минеться непоміченим такий факт керівництвом міськради, адже навіть мер Сум Олександр Лисенко як бютівець не дозволяє собі подібних випадів?

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: