Управління захисту економіки очолив мільйонер

30.03.2018

Тимчасово виконуючим обов’язки начальника Управління захисту економіки Нацполіції в Сумській області призначили 39-річного харків’янина, підполковника поліції Богдана Подсоху, який до цього працював заступником начальника такого ж управління в Харківській області.

У декларації про майно і доходи за 2017 рік він задекларував готівку – понад 3,5 мільйони гривень і 7,5 тисяч доларів. Має у власності недобудований садовий будинок під Харковом на 200 квадратних метрів і 18 соток землі. Зарплата Богдана Подсохи торік склала понад 176 тисяч гривень. Його дружина – Анна Подсоха – минулоріч отримала 920 тисяч гривень від підприємницької діяльності та понад 5 млн. – від продажу майна. Вона володіє квартирою у Харкові площею 151 квадратний метр і двома авто – Мерседес GL-500 2010 року випуску та INFINITI QX-70 2017 року.

Звідки у поліціянта мільйони готівки, Богдан Подсоха відповів так: «Мені приховувати нічого. Всі мої статки та статки моєї родини задекларовані в моїй декларації. Ці гроші – 3,5 млн.грн. – були отримані моєю дружиною в минулому році від продажу недобудованого будинку та земельних ділянок. Цими грошима вона поділилась зі мною згідно із договором про розподіл майна. Моя дружина є не бідною людиною, вона є власницею медіа-бізнесу в Харківській і не тільки в Харківській областях. Вона заробляє близько мільйона гривень щорічно. І це також відображено в моїй декларації».

До цього управління захисту економіки в області очолював Микола Сич, відносно якого проводилась службова перевірка через повідомлення у виданні Odessa-online про нібито його перебування у нетверезому стані в поїзді «Київ-Одеса» і застосуванні ним зброї.

За даними речниці Департаменту захисту економіки Нацполіції України Наталії Калиновської, службова перевірка вже завершена: «Інформація, яка була оприлюднена ЗМІ, не відповідала дійсності в частині якихось пострілів, суточок, хуліганства, дебоширства».

Підтвердження здобула інформація про перебування Миколи Сича у нетверезому стані у поїзді.

«Його звільнено від 17 або 16 березня наказом з органів Національної поліції», – додала Калиновська.

Джерело: http://tv.sumy.ua/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
20.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 57 вибухів
20.04.2024 Жителя Кам’янки судитимуть за виготовлення зброї
20.04.2024 «Сумський заповідник у смартфоні» – у фіналі Національного конкурсу проєктів
20.04.2024 “Велику шкоду нанесло”: мешканці Орлівки розповіли про російську атаку КАБами
20.04.2024 На Глухівщині психоневрологічний інтернат отримав благодійний вантаж від доброчинців
20.04.2024 Тростянець отримає 180 млн грн на реконструкцію очисних споруд

Коментарі: