Сумчанин викрав дві банківські картки

30.03.2018

За минулу добу поліцейські Сумщини розкрили 5 крадіжок чужого майна.

Зокрема, в обласному центрі поліцейські викрили 29-річного «мисливця за чужою готівкою». За попередньою інформацією, зловмисник поцупив у двох жителів міста їхні банківські карти, з яких у подальшому зняв та витратив на власні потреби 4250 гривень. Наразі поліція перевіряє підозрюваного на причетність до інших майнових злочинів у рамках кількох відкритих кримінальних проваджень.

На Конотопщині правоохоронці вирахували двох зловмисників, які поцупили з місцевого магазину комп’ютерний планшет. Викрадачами виявились двоє приятелів 24 та 21 року з одного із сіл району. Поціновувачи сучасної комп’ютерної техніки не встигли навіть скористатися новеньким гаджетом, коли до них навідалися правоохоронці та вилучили крадену річ.

А в Охтирському районі місцеві поліцейські викрили 29-річного «металевого крадія», який вдерся до нежитлового помешкання своєї односельчанки та поцупив звідти вироби з металу. Співробітникам поліції вдалося відшукати частину викраденого та повернути власниці. 

За даними фактами скоєних крадіжок в поліції відкриті кримінальні провадження за ст. 185 Кримінального кодексу України, у рамках яких слідчі встановлять подробиці скоєних правопорушень та перевірять підозрюваних на причетність до скоєння інших майнових злочинів.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: