Начальник управління ЖКГ про дороги: не хороші, але напрямки є

30.03.2018

Начальник управління житлово-комунального господарства Шосткинської міськради Володимир Стонт із гумором охарактеризував стан доріг в місті: «Ну, хорошими ж не назвеш, але напрямки є, так що задовільний».

Ремонтні роботи будуть проводитися в кілька етапів. «Ями великі, плануємо їх тимчасово засипати щебенем. Асфальт поки не покладеш », – повідомив він. Після цього, коли покриття підсохне, шосткинські дорожники застосують холодний асфальт. А вже влітку, за словами керівника УЖКГ, вони приступлять до повноцінного ремонту доріг в місті.

Однією із найбільш проблемних ділянок Володимир Стонт назвав частину дороги по вул. Воронезькій – від залізничного переїзду до ВПУ. Тут необхідно проводити не ямковий, а суцільний ремонт.

Начальник УЖКГ поки не може сказати, які дороги будуть ремонтуватися. Їх перелік визначиться пізніше.

Згідно з даними Володимира Стонта на ремонт шосткинських доріг із міського бюджету на цей рік виділено 2 млн грн: «На ямковий (ремонт) вистачить». За його словами, ямковий ремонт 1 кв. метра дороги коштує в межах 300 грн.

Ремонтувати дороги в Шостці традиційно будуть фірми «Шляховик-Шостка» (кер. Рафаель Тевосян) і «Прогноз» (кер. Василь Беляснік).

Джерело: http://shostka.info/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: