Сумчани третій день без газу через встановлення лічильників

31.03.2018

У першому під’їзді по пр. Курський, 43 мешканцям встановлюють квартирні газові лічильники, але через це люди вже три дні залишаються без блакитного палива.

«У будинку вже третю добу немає газу. Діти на бутербродах. Все як завжди. Ніхто ні за що не відповідає. Ніхто не обійшов квартири, не попередив. А у нас мешканці перших трьох поверхів бувають вдома, в кращому випадку, раз на місяць. Тепер, виходить, газ відключили, а включити не можуть. Хто за це повинен відповідати? Коли в будинку на Харківській жила, там теж встановлювали лічильники. Але відключали газ максимум з 10:00 до 16:00. Незручно, але жити можна було. Тут же газовики кажуть, що збирайте всіх мешканців, тоді включимо. Мовляв, можливо, хтось пішов і не перекрив газ. Поки все не будуть вдома – газу не буде. А якщо ми місяць мешканців не зберемо, то як жити? Багаття у дворі палити? »- каже мешканка будинку Олена, мати двох малолітніх дітей.

Офіційних коментарів представників «Сумигаз» поки що немає. Сумчани ж продовжують чекати повернення блага цивілізації і жити на бутербродах, а в будинку – маленькі діти.

Джерело: http://www.gorod.sumy.ua/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: