Що приховує мерія у “смітті”?

02.04.2018

Близько двох місяців знадобилося для того, щоб мерія Шостки надала депутатам міськради документи щодо міського сміттєзвалища (полігону твердих побутових відходів). Про це у Фейсбуці повідомляє ГО «Громадський контроль».

«Та не дарма відмовлявся, було таки, що приховувати.

Після наруги над Шосткою з гептилом, міська влада не розірвала договір з фірмою «Елга» про користування полігоном. «Елга», щоб не бути фігурантом №1, передала полігон, побутові споруди, гараж та інше майно в безоплатне користування фірмі «Кафа-плюс» (засновники Андрій Кочаток – голова місцевої партії «Радікальна партія Олега Ляшка» і Анатолій Крижановський – голова місцевої партії «Батьківщина). «Кафа-плюс» не вклала ні копійки в цей «бізнес».

Щоб не було підстав брати з цих фірм гроші, договори і акти складені міською владою не як ОРЕНДА, а як ВИКОНАННЯ РОБІТ ПО ОБСЛУГОВУВАННЮ полігону.

Іншими словами: Елга відійшла від діла, але справа її жива і в Шостці не припинялось захоронення всілякого непотребу зі всієї країни, також буде не дивно коли з’ясується, що громада Шостки ще у чималому боргу перед фірмою «Кафа-плюс», за обслуговування полігону», — інформує «Громадський контроль».

Як повідомляє громадське об’єднання, рік тому, коли закінчився термін договору з фірмою «Елга», рішенням виконкому полігон був переданий у користування фірмі «Кафа-плюс» без проведення законного конкурсу.

Джерело: shostka.info

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: