У Сумах вулицю 20 років Перемоги перекриють через ремонт

02.04.2018

Управління капітального будівництва та дорожнього господарства готує проект рішення виконкому про тимчасове перекриття вул. 20 років Перемоги. Про це сьогодні, 2 квітня, під час апаратної наради в мерії повідомив начальник УКБ Віталій Шилов.

– У першу чергу хочу відзначити те, що передусім ми починаємо ремонтувати три наших проблемних вулиці – 20 років Перемоги (це капітальний ремонт), Степана Бандери (навпроти автовокзалу) та Героїв Крут (середній і поточний ремонт високої якості з заміною бордюрів), – почав в.о. мера Сум Володимир Войтенко. – Ну, і всі інші, як тільки дозволить погода. Ви готові?

– Звичайно, готові, – відповів начальник УКБ. – Єдине, що хотіли б отримати рішення з приводу того, щоб на цьому тижні відпрацювали питання щодо перекриття 20 років Перемоги. У будь-якому випадку потрібно буде починати підготовчі роботи, міняти бордюри, тому управління на цьому тижні буде готувати рішення виконкому, узгоджувати з поліцією схему і, я думаю, наступного тижня ми перекриємо 20 років Перемоги, щоб ми могли спокійно почати займатися підготовчими роботами.

– Добре, за проектом розширення у нас до якого? – запитав В.Войтенко.

– До 15 метрів.

– Зараз починаємо прибирати бордюри, які залишилися, так? Видаляємо дерева?

– Так, тобто займаємося підготовчими роботами. Як тільки погода дозволить укладати безпосередньо асфальт …

– Приміщення міні-магазину, що знаходиться там, не заважає?

– Ні, поки ми проходимо. Тротуар у нього буде йти трошки по ганку, але в принципі він не заважає.

– Ну, потрібно також організувати зустріч із підприємцем, домовитися про те, що ми йдемо йому на зустріч, і він проводить реконструкцію і змішає приміщення, або ми вже будемо вживати інших заходів, аж до суду, так як у нас є суспільна необхідність вилучення цієї земельної ділянки. І скажіть пару слів про вул. Степана Бандери, – це, напевно, зараз найпроблемніша ділянку в місті.

– Роботи будуть проводитися від повороту майже до райміліції.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: