Друг сім’ї обікрав квартиру, коли діти були самі вдома

02.04.2018

До Шосткинського відділу поліції із заявою про крадіжку звернулась мешканка Шостки. Жінка розповіла правоохоронцям, що з її квартири зник мобільний телефон, 90 гривень та 20 доларів США. За словами потерпілої, тото дня, коли зникли речі, вона на нетривалий час залишила своїх малолітніх дітей вдома самих, а коли повернулась, дізналась від своїх нащадків, що до них в гості приходив знайомий. Діти добре знали «родинного» друга, тому і впустили його до помешкання.

«Правоохоронці вирішили перевірити гостя заявниці, – коментує Валерій Строкач, начальник Шосткинського відділу поліції. – Ним виявився раніше судимий 27-річний місцевий. Чоловік зізнався, що обікрав свою знайому, саме в той час коли її не було вдома. Двері йому відчинили діти заявниці, які добре його знали, тож він і вирішив цим скористатись. Викрадені кошти чоловік встиг витратити, а мобільний телефон залишив собі для власного користування».

Частину викраденого працівники поліції вже повернули власниці. А у відношенні приятеля потерпілої відкрили чергове кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка», яке вже спрямоване до суду. Санкція статті передбачає до п’яти років ув’язнення.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: