Поліція розкрила крадіжку в кафе

03.04.2018

Минулої доби поліцейські Сумщини розкрили 10 крадіжок та попередили замах ще на одну.

Три факти крадіжок чужого майна, дві з яких в гостях та одну в місцевому кафе, викрили поліцейські Тростянетчини. У перших двох випадках 42-річний гість та інша 45-річна гостя потягли з гостин мобільний телефон та електром’ясорубку. А в третьому випадку – гаманець із банківськими картками та 700 гривнями готівки поцупив у відвідувача місцевого кафе 52-річний житель Тростянця. Як і в перших трьох випадках, поліцейські вилучили та повернули викрадені речі та готівку потерпілим.

Ще три крадіжки, виробів із металу, розкрили поліцейські Сумського районного відділу поліції. У першому випадку на крадіжці металевих виробів з приватного домогосподарства попався 34-річний односелець потерпілого. А в другому випадку в скоєнні одразу двох викрадень металевих виробів із двох будинків за місцем мешкання поліцейські викрили 21-річного жителя району. В усіх трьох випадках правоохоронці не тільки вирахували зловмисників, а й відшукали та повернули викрадене їх власникам. 

В Охтирському районі дільничний офіцер поліції розкрив крадіжку 1000 гривень у жителя одного із сіл району. Викрадачем виявився 42-річний гість потерпілого, з яким господар помешкання спільно вживали алкоголь. Коли ж власник будинку захмелів та заснув, його приятель покинув гостини, прихопивши із собою чужі гроші. Та витратити всі кошти чоловіку завадив місцевий дільничний, який оперативно вирахував зловмисника та вилучив у нього частину викрадених коштів.

Ще двох крадіїв викрили в Шосткинському районі та обласному центрі. «Здобиччю» зловмисників стали вироби з металу та продукти харчування. А в Ромнах на спробі обікрасти приватний будинок співробітники кримінальної поліції затримали 21-річного «поціновувала легких грошей».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
20.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 57 вибухів
20.04.2024 Жителя Кам’янки судитимуть за виготовлення зброї
20.04.2024 «Сумський заповідник у смартфоні» – у фіналі Національного конкурсу проєктів
20.04.2024 “Велику шкоду нанесло”: мешканці Орлівки розповіли про російську атаку КАБами
20.04.2024 На Глухівщині психоневрологічний інтернат отримав благодійний вантаж від доброчинців
20.04.2024 Тростянець отримає 180 млн грн на реконструкцію очисних споруд

Коментарі: