У Сумах на гарячому затримали викрадача автівки

04.04.2018

Близько четвертої ранку на лінію «102» звернулися жителі обласного центру, котрі повідомили, що біля однієї з припаркованих на проспекті Лушпи автівок копирсається невідомий чоловік.

На місце події негайно прибули та заблокували вказану машину два екіпажі патрульної поліції. Правоохоронці виявили в салоні «Міцубісі-Лансер» молодика, який поводився, наче п‘яний. Останньому 34 роки, він сумчанин. 

«На запитання, що він робив у чужій машині, затриманий пояснив, що замерз, тому сів за кермо першого-ліпшого відкритого авто, аби просто погрітися, – коментує ситуацію тимчасово виконуючий обов‘язки начальника Сумського відділу поліції Андрій Сошка. – Однак наші працівники, котрі вилучили з салону повний набір приладів для несанкціонованого розблокування дверей та зняття автосигналізації, цьому не повірили. Медогляд, на який було направлено чоловіка, показав, що він абсолютно тверезий, і лише вдавав з себе п‘яного».

Наразі стосовно сумчанина вже відкрите кримінальне провадження, йому оголошено про підозру у вчиненні злочину за ознаками ч. 2 ст. 15 та ч. 2 ст. 289 КК України. Поліція в рамках досудового слідства з‘ясовує всі обставини та причини вчиненого злочину.

 

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: