На Сумщині вбили чоловіка

04.04.2018

Охтирська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому за заявою місцевої жительки про безвісне зникнення її колишнього співмешканця. Відомості до ЄРДР внесено за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України з позначкою «зникнення безвісти». Досудове слідство доручено Охтирському ВП ГУ НП в Сумській області.

Як з’ясувалось, мова йде про неодноразово судимого за вчинення корисливих злочинів 48-річного охтирчанина. У ході проведення негайних оперативно розшукових дій та скоординованих заходів правоохоронцями Охтирщини встановлено, що востаннє його бачили разом із 33-річним знайомим. За місцем проживання останнього вони  пиячили.

Як зізнався господар помешкання, 23 березня 2018 року до нього в гості зайшов товариш, з яким вони розпивали спиртні напої. Далі між чоловіками виникла сварка, яка переросла в бійку, під час якої молодший схопив металеву трубу та наніс старшому декілька ударів по голові та тулубу. Через декілька годин потерпілий помер. Господар квартири замотав труп товариша в килим, помістив на велосипед та під покровом ночі перевіз і покинув у закинутому будинку. Де його і виявили правоохоронці 3 квітня 2018 року.

Як повідомила керівник Охтирської місцевої прокуратури Юлія Слабунова, на даний час 33-річного охтирчанина затримано в порядку ст. 208 КПК України, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Затриманому вже повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 115 КК України, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: